Vademecum

El programa


Consta de les segĂĽents seccions habituals:

Infosalut: cada setmana, repassem les principals notĂ­cies de la setmana relacionades amb el sector de la salut i n'ampliem una d'elles amb una entrevista amb algun dels seus protagonistes.

VademecumEntrevista o debat d'actualitat: cada setmana, parlem d'algun tema polèmic i d'actualitat, per tal d'aclarir dubtes i poder aprofundir en els diferents punts de vista ja sigui a través d'una entrevista en profunditat o bé amb algun debat amb el suport de la Clínica del Remei de Barcelona i Clinic Tech RF®.

També anem alternant diverses seccions per tal de donar altres punts de vista al món de la medicina menys acadèmics:

MediCine: comentem les pel·lícules que tracten sobre el tema amb l'assessorament d'un doctor o doctora especialitzat per tal de saber si s'ajusten o no a la realitat.
Vademecum
El mètode: cada mes ens acompanya un doctor de Bellvitge de l'Àrea de Tabaquisme per explicar-nos pas a pas, sense angoixa, ni presses com deixar de fumar.

Nutricionista de capçalera: convidem un nutricionista per tal d'afrontar les qüestions que afecten a la gent (la dieta després de les vacances, com posar-se en forma, com menjar de forma saludable i equilibrada, la millor dieta per les criatures de casa...).

Herois quotidians: parlem amb persones que han superat o estiguin en via de superar alguna malaltia o l'afrontin en el seu dia a dia. No volem caure en la llàgrima fàcil sinó engrescar i motivar els oientsa través de testimonis que compartiran les seves pors, els seus èxits...
Avís legal | Afegir als preferits | Imprimir | Disseny web
Tancar